Folii auto Llumar

Folii anticriblura

Folii cladiri

Detailing auto 3M

Parteneri folii auto

Folie auto antiefractie

Foliile antiefractie se pot aplica cu succes în variantele transparente sau usor colorate, pericolul jefuirii sau vandalizarii autovehiculului prin spargerea geamurilor fiind mult atenuat, daca nu chiar inlaturat. Geamurile nu pot fi sparte decat

dupa incercari repetate. Testele de laborator au demonstrat că o folie antiefracţie Llumar de 175 microni întârzie chiar şi cu 40 de secunde pătrunderea în interiorul autoturismului.

Pentru a nu fi prins asupra faptei, orice hot abandoneaza ideea de a fura in cazul in care nu poate patrunde in masina in cateva secunde. Cu foliile antiefractie LLumar, geamul trebuie lovit de mai multe ori pentru a se sparge. Odata cu pornirea alarmei, hotul nu are la dispozitie timpul necesar spargerii geamului si comiterii furtului.

Foliile antiefractie auto Llumar sunt special concepute pentru a face fata unor socuri puternice si directe asupra geamurilor masinii. Geamul se poate sparge, dar nu se imprastie in cioburi, ramanand in forma initiala si impiedicand accesul in masina.

O folie antiefractie transparenta iti poate proteja geamurile din fata ale masinii, fara a reduce vizibilitatea sau a le colora. Este indicat ca o folie antiefractie sa fie montata pe geamul scos de pe masina fiind acoperita toata suprafata geamului pentru a avea intr-adevar rolul de geam antiefractie.

  • la orice tentativa de spargere a geamului se activeaza senzorul de soc al alarmei
  • geamul acoperit cu folie antiefractie auto ramane in pozitia si forma initiale
  • in cazul spargerii, nu se imprastie cioburi
  • o folie antiefractie groasa impiedica accesul raufacatorului in masina
  • la nuantele fumurii, vizibilitatea din exteriorul in interiorul masinii este redusa
  • o folie auto Llumar antiefractie are protectie solara la nuantele fumurii
  • eficienta mare si pret folie antiefractie scazut

Date contact

Str Veseliei nr. 3-5 A sect 5 Bucuresti - Romania

0728 75 99 66
0763 75 99 66
0748 75 99 66