Folii auto Llumar

Folii anticriblura

Folii cladiri

Detailing auto 3M

Parteneri folii auto

Folie auto Llumar

Ne putem mandri ca suntem castigatorii locului 3 pe Europa de S-E la ultimul concurs de aplicare folie auto organizat de LLumar la Budapesta.

Doar la Detail Protekt ai siguranta ca t-i se va monta pe masina o folie auto omologata intr-adevar marca Llumar de catre cei mai buni aplicatori autorizati LLumar cu experienta reala recunoscuta in domeniu de peste 10 ani, intr-un service autorizat RAR.

Detail Protekt fiind partener oficial Llumar, monteaza doar folii de calitate marca LLumar, astfel ai garantia ca nu ti se va monta alta marca de folie auto („chinezarii') din „greseala'. Intr-adevar nu vom putea concura niciodata cu acestea la pret, insa calitatea eficienta si montajul profesional al foliilor auto LLumar se va aprecia in timp.

Realizarile noastre in acest domeniu sunt la vedere si demonstreaza calitatea serviciilor noastre. Echipe de aplicatori profesionisti de folii auto autorizate, bine instruiti si experimentati va stau la dispozitie pentru satisfacerea exigentelor speciale.

Prin aplicarea de folii protectie solara si vizuala, obiectele din interior (telefoane mobile, genti, instalatie audio, încarcatura autoutilitarelor) nu mai devin tentante pentru raufacatori. In egala masura este asigurata protectia vizuala a persoanelor din interiorul autovehiculelor. Foliile autorizate LLumar ofera o buna protectie fata de lumina orbitoare a soarelui, precum si fata de farurile celor care ruleaza în urma noastra.

De remarcat ca, desi din exterior nu se vede în masina, vizibilitatea din interior spre exterior este foarte buna. Aceasta calitate este intalnita in special la foliile solare auto LLumar. Foliile auto omologate asigura o buna protectie solara , vizuala, precum si la spargerea intentionata sau intamplatoare a geamurilor masinii.

La atelierul Detail Protekt, in urma aplicarii de folie auto legala veti primi certificatul de omologare, declaratia de conformitate precum ca folia auto Llumar a fost montata intr-un service si garantia.

Foliile auto, in urma aplicarii, nu vor face bule, nu se vor exfolia si nu-si vor schimba culoarea. Montarea de folie auto solara se face direct pe geam fara a demonta fetele de usi. O folie auto LLumar pe luneta se monteaza dintr-o singura bucata. Timpul aproximativ de montaj folie auto pe geamuri este de 2 ore.

În cazul foliilor auto este foarte importantă alegerea produselor de calitate, deoarece foliile auto ieftine, de calitate slabă nu sunt impecabile optic, se deterioreză în timp scurt, nu permit o vizibilitate impecabilă, aspecte care provoacă dificultăţi în timpul condusului şi implicit pot provoca accidente. Raportat la calitate-pret oferim cele mai mici preturi la folie omologata marca Llumar.

O folie autorizata rar este aplicată pe geamurile masinii cu diferite scopuri: protecţia solară, siguranţă, intimitate, filtrare UV sau pentru design.

Date contact

Str Veseliei nr. 3-5 A sect 5 Bucuresti - Romania

0728 75 99 66
0763 75 99 66
0748 75 99 66