Folii auto Llumar

Folii anticriblura

Folii cladiri

Detailing auto 3M

Parteneri folii auto

Folii auto - intrebari fracvente

Cum pot fi sigur ca imi veti monta o folie de calitate marca Llumar seria LATI si nu alta serie basic LA, sau de ce nu, alta marca de folie in locul celei comandate de mine?

Este o intrebare des intalnita, atat la telefon cat si pe forum-urile auto. Exista un mostrar de folii Llumar atat la atelierul nostru cat si la sediul Llumar din Bucuresti unde puteti verifica autenticitatea foliei care a fost montata pe masina dvs. Incurajam clientii sa faca acest lucru pentru a fi siguri ca au primit exact ceea ce au comandat si au platit. Detail Protekt este Partener Premium LLumar. Orice nelamurire aveti privind firma noastra o puteti verifica pe www.llumar.ro la nr. de tel. sau mail afisate pe site.

Pot deschide geamul dupa aplicarea foliei?

Daca folia auto a fost montata la pozitie fara a demonta geamurile va recomadam sa nu deschideti ferestrele timp de 3-7 zile de la momentul instalarii, pentru ca folia are nevoie de cateva zile pentru a se crea o aderenta perfecta la fereastra. Daca folia auto Llumar a fost montata pe geamurile culisante scoase, atunci le puteti folosi de cum ati iesit din atelierul nostru.

Este folia rezistenta la zgarieturi?

Foliile auto moderne au straturi excelente rezistente la zgarieturi. Foliile Llumar actuale care au aceste straturi de protective se pot curata normal. Producatorii recomanda sa nu se foloseasca produse abrazive. Toate foliile noastre sunt rezistente la zgarieturi si nu se decoloreaza, nu se  exfoliaza si nu fac bule. Acest lucru va asigura ca inalta calitate a foliei Llumar va persista.

Ce pot folosi pentru a sterge gamurile infoliate?

Noi recomandam solutiile de curatat gemurile si servetele.

Cat timp dureaza aplicarea foliilor pe masina?

In general dureaza intre 1:30 si 3 ore, in functie de complezitatea lucrarii sau alte provocari.

Imi va afecta folia dezaburirea pe luneta?

Nu, aplicarea foliei pe luneta nu va afecta degivrarea.

Foliile auto se aplica pe interiorul sau pe exteriorul geamurilor?

Folia auto se monteaza intotdeauna pe interiorul geamurilor. Doar foliile de cladiri se monteaza pe interior dar si pe exteriorul geamului cand exista riscul de tensiune termica intre foile de geam termopan. Totusi, este mai de dorit sa fie aplicata folia pe interior, pentru a fi ferita de intemperii.

Poate fi inlaturata folia?

Da, folia auto poate fi indepartata oricand dupa aplicare. Pentru aceasta, va sfatuim sa apelati la profesionisti pentru a nu zgaria geamul sau pentru a nu intrerupe dezaburirea.

Trebuie sa-mi curat geamuriloe inainte de aplicarea foliei?

Nu! Aplicatorii nostri vor curata cu grija pe interiorul fiecarui geam pe care se monteaza folie. Acest lucru trebuie facut pentru a asigura cea mai buna aplicare posibila.

Ce garantie am la folie?

In functie de tipul de folie auto Llumar ales, garantia variaza intre 5-12 ani. Aceasta acopera decolorarea, craparea, bulele sau exfolierea.

Date contact

Str Veseliei nr. 3-5 A sect 5 Bucuresti - Romania

0728 75 99 66
0763 75 99 66
0748 75 99 66