Folii auto Llumar

Folii anticriblura

Folii cladiri

Detailing auto 3M

Parteneri folii auto

Folie auto antiefractie LLumar

Pe geamurile laterale fata, spate si luneta s-a montat folie antiefractie marca LLumar cu grosimea de 193 microni. Codul foliei auto este LLumar SCL SR PS7. Pentru ca aceasta folie auto sa aiba intr-adevar rol antiefractie s-a aplicat pe toata suprafata geamului dupa ce acesta a fost demontat de pe masina. Pe luneta si coltarele fixe nu a fost necesar demontarea, acestea fiind infoliate pe masina.

Chiar daca rolul acestor folii LLumar este de a securiza geamul si nu sunt folii solare dedicate, acestea resping energia solara in proportie de 16 % iar razele nocive UV sunt respinse 95%.

Dupa cum se poate observa din pozele facute la atelierul Detail Protekt, folia auto antiefractie este practic clara avand o tranaparenta de 88% (opacitate 12%). Folii auto de securitate se pot gasi si in varianta colorata/fumurie, acestea fiind LLumar PS4 ce au grosimea de 117 microni.

Intregul proces de demontare/montare geamuri culisante de pe usi si aplicarea foliei antiefractie in cele mai bune conditii a durat aproximativ 4 ore, fiind o folie auto mai groasa este mai greu de lucrat cu aceasta.

Date contact

Str Veseliei nr. 3-5 A sect 5 Bucuresti - Romania

0728 75 99 66
0763 75 99 66
0748 75 99 66