Atelier Autorizat Folii

Folie antiefractie solara

Foliile LLumar aplicate pe geamurile aceastei masini are triplu rol: de a securiza geamurile, ofera protectie solara si creaza intimitate pentru pasagerii din spate. Foliile autorizate montate pe geamurile laterale spate si lunetala la aceasta Toyota Auris sunt din gama LLumar Magnum SA 15, acestea fiind folii de securitate cu un grad mare de respingere a energiei solare de 43%, reusind sa blocheze 99% radiatiile UV.

Aplicarea foliilor auto de securizare a geamurilor se face numai cu demontarea acestora (se demonteaza doar cele culisante). Nu doar grosimea acestor folii auto LLumar fac un geam mai rezistent, ci si un montaj profesional in atelierul Detail Protekt din Bucuresti. Grosimea foliilor auto solare de securitate este de 117 microni, dar se pot aplica pe geamurile masinii si folii transparente cu grosimi mai mari.

Dupa cum se poate observa in poele atasate, pe geamurile laterale fata s-a montat o folie folie-securizare-geam atelier-autorizat-folii montaj-folie-masina folie-securitate-toyota folie-auto-masini folie-solara-securizare folii-llumar-securitate folii-fumurii-antiefractie cu o transparenta mai mare. Garantia foliilor de securitate fumurii este de 5 ani. Timpul de demontare a geamurilor, si aplicare folie auto de securizare a durat 4.5 ore. Detail Protekt si LLumar vă oferă confortul și securitatea masinii dar si a caminelor dvs.