Folie auto

Ne putem mandri ca suntem castigatorii locului 3 pe Europa de S-E la ultimul concurs de montaj folie auto organizat de LLumar la Budapesta.

Detail Protekt fiind Partener Premium LLumar, monteaza doar folii profesionale LLumar, calitatea eficienta si montajul profesional al foliilor autorizate LLumar se va aprecia in timp. Intotdeauna lucrarile noastre de montaj folie auto pe geamuri vor fi insotite de o garantie cuprinsa intre 5 si 12 ani.

Doar la Detail Protekt ai siguranta ca ti se va monta pe masina o folie autorizata intr-adevar marca Llumar de catre cei mai buni aplicatori autorizati LLumar cu experienta reala in domeniu de peste 10 ani, intr-un service autorizat RAR.

Realizarile noastre in acest domeniu sunt la vedere si demonstreaza calitatea serviciilor noastre. Echipe de aplicatori profesionisti de folii auto LLumar, bine instruiti si experimentati va stau la dispozitie pentru satisfacerea exigentelor speciale.

Folii auto

În cazul foliilor auto este foarte importantă alegerea produselor de calitate, deoarece foliile auto ieftine, de calitate slabă nu sunt impecabile optic, se deterioreză în timp scurt, nu permit o vizibilitate impecabilă, aspecte care provoacă dificultăţi în timpul condusului şi implicit pot provoca accidente. Raportat la calitate-pret oferim cele mai mici preturi la folie auto omologata marca LLumar.

O folie auto autorizata este aplicată pe geamurile masinii cu diferite scopuri: protecţia solară, siguranţă, intimitate, filtrare UV sau pentru design.

Prin aplicarea foliilor de protectie solara si vizuala, obiectele din interior (telefoane mobile, genti, instalatie audio, încarcatura autoutilitarelor) nu mai devin tentante pentru raufacatori. In egala masura este asigurata protectia vizuala a persoanelor din interiorul autovehiculelor. Foliile omologate LLumar ofera o buna protectie fata de lumina orbitoare a soarelui, precum si fata de farurile celor care ruleaza în urma noastra.

Foliile auto autorizate asigura o buna protectie solara , vizuala, precum si la spargerea intentionata sau intamplatoare a geamurilor masinii. De remarcat ca, desi din exterior nu se vede în masina, vizibilitatea din interior spre exterior este foarte buna. Aceasta calitate este intalnita in special la foliile auto solare LLumar.

Folie autorizata LLumar

La atelierul Detail Protekt, in urma aplicarii de folii autorizate RAR veti primi certificatul de omologare, declaratia de conformitate precum ca folia auto LLumar a fost montata intr-un service si garantia.

Foliile auto omologate, in urma aplicarii, nu vor face bule, nu se vor exfolia si nu-si vor schimba culoarea. Montarea de folii pentru masini se face direct pe geam fara a demonta fetele de usi. O folie omologata pe luneta se monteaza dintr-o singura bucata. Timpul aproximativ de montaj folii autorizate pe geamuri este de 2 ore.