Folii solare

Foliile solare Llumar regleaza temperatura din locuinta si protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale razelor ultraviolete. Folia solara reduce utilizarea instalatiei de aer conditionat, respingand caldura si mentinand controlul temperaturii interioare. Astfel, consumati mai putina energie, deci va reduceti costurile.

Chiar daca va aflati in interiorul locuintei, sunteti extrem de expusi razelor daunatoare ale soarelui. Lumina ultravioleta si razele soarelui patrunzand prin ferestre pot cauza decolorarea bunurilor din locuinta. Foliile solare filtreaza lumina vizibila, respingand caldura solara si blocand mai mult de 99% din radiatiile UV daunatoare, reducand astfel in mod semnificativ riscurile de daune potentiale si protejand ceea ce dvs pretuiti cel mai mult.

Folie solara cladiri

Vara- soarele va bate in geamuri. Temperatura este insuportabila in locuinta. Este prea cald! Sunteti obligati sa trageti jaluzele, draperiile si pierdeti din luminozitate si vizibilitate folosind astfel electricitate iluminand incaperea. Utilizati aerul conditionat de maniera excesiva pentru a diminua temperatura. Sunteti expusi razelor daunatoare ale soarelui care intra prin ferestre. Mobilele si obiectele dvs pretioase sunt decolorate si arse de soare…Detail Protekt va sfatuieste sa aplicati o folie de protectie solara adaptata situatiei dvs.

Iarna- geamurile sunt reci, va este frig in apropierea ferestrelor; sunteti obligat sa cresteti caldura ca sa va incalziti camera si consumati mai multa energie. Foliile solare geam termopan cresc izolatia termica a geamului cu pana la 30% iarna, diminuand pierderile de caldura.

Privind din alt punct de vederen aceasta investitie se poate amortiza in 1-4 ani, in functie de suprafata vitrata.

Folii solare pe geamuri cladiri

  • foliile protectie solara resping pana la 79% din energia solara (caldura) vara
  • iarna cresc temperatura din interiorul spatiilor vitrate (intre 2 si 5 grade)
  • folii solare va protejeaza de lumina orbitoare a soarelui, ultraviolete păstrând în același timp luminozitatea camerei dumneavoastră
  • foliile solare reflexive resping pana la 99% din razele UV va protejeaza de efectele daunatoare ale soarelui si incetinind imbatranirea si decolorarea interiorului
  • economisesc energie
  • preturi folii solare avantajoase