Folie faruri

 Foliile de protectie faruri LLumar au grosimea de 200 microni fiind foarte elastice si clare au o durabilitate si o rezistenta ridicata fata de alte produse „similare”. A nu se confunda folia anticriblura de protectie cu autocolantele inferior calitative existente pe piata.

Folia pentru protectia farurilor este recomandata a se aplica imediat dupa achizitionarea masinii din show-room, cat inca nu a apucat sa ruleze pe drumuri pentru a nu fi nevoit sa polishati farurile mai tarziu, astfel protejandu-le din primele zile. Daca ati cumparat masina SH si aveti farurile deja matuite, zgariate sau ciupite de la criblura se pot polisha la atelierul nostru, apoi monta folie anticriblura faruri. Polisharea repetata a farurilor nu poate fi o solutie viabila.

Practic prin polisharea profesionala a farurilor se inlatura lacul de pe faruri, care deja este ars de soare si solutiile din spalatorii auto. Nemai avand nici o protectie, farurile devin mult mai vulnerabile actiunilor mediului si materialelor utilizate pentru reparatiile de drumuri intr-un timp mult mai scurt.

Va asteptam la atelierul Detail Protekt pentru a va face o demonstratie privind rezistenta si eficienta foliilor de protectie LLumar si a putea face comparatie.

Folie protectie faruri

Folia transparenta foarte precis taiata la dimensiunile farurilor va reduce posibilitatea de a elimina sparturile şi sablarea datorate rularii cu viteza in spatele altui autovehicul pe un drum cu criblura. Protejaţi-va lentilele farurilor, din sticla sau din plastic, de  pietrele ce  pot provoca daune.

Foliile de protectie transparente faruri, sunt fabricate dintr-un material patentat, rezistent la zgarieturi, din uretan cuplat cu cel mai puternic adeziv optic transparent existent. Proiectat pentru durabilitate maximă, aceste folii de protectie usoare au fost iniţial testate în cele mai dure condiţii cu rezultate uimitoare.

Înlocuirea unui far si poate fi costisitoare fiind si pierdere de timp, procesul inlocuirii unui far fiind foarte scump . Farurile de plastic pot deveni monotone şi îşi pierd transparenta din cauza  pietricelelor şi particulelor de nisip ce le sableaza, claritatea fiind redusa chiar mai mult de 50%. Acest lucru va poate pune în pericol siguranţa dumneavoastră.

Dintre toate foliile existente pe piata, foliile faruri LLumar sunt cele mai clare. Aceasta folie de protectie faruri nu se gaseste pe nuante de fumuriu sau alte culori, ea fiind doar transparenta.

Folie protectie faruri LLumar Platinium – 200 microni ★★★★★

Folie faruri 450 – 650 lei/set