Folii cladiri

In aceasta categorie va prezentam folii pentru geamuri intr-o mare varietate de nuante si culori pentru a se potrivi exteriorului casei dumneavoastra sau clădirii comerciale. O folie pentru cladiri ofera reducerea caldurii din interior, iar in acelasi timp creeaza un mediu mai personal.

Foliile LLumar de mare performanță pot oferi confort, estetica, economii de energie, siguranța și securitatea sporită atunci când sunt aplicate pe geamuri.

Foliie pentru cladiri oferite de Detail Protekt raspund nevoilor dvs in materie de:

Izolare termica

In zilele calduroase foliile de protectie solara resping pana la 79% din energia solara, îmbunătățind eficiența sistemelor de aer conditionat, scăzând astfel consumul de energie electrica. Pe timpul iernii foliile solare ofera o izolatie crescuta a geamului inlaturand pierderile de caldura.
O folie protectie solara geamuri reflecta pâna la 99,9 % radiatiile ultraviolete, astfel reducând simtitor efectul decolorarii prin suprafetele vitrate. Folii solare Llumar reduc efectul orbitor al razelor solare în timp ce crește intimitatea, fără a ascunde vedere la exterior.

Protectie si siguranta

Intarziere a intruziunilor, protectie contra agresiunilor, spargerii geamurilor, vandalismului. folii antiefractie cladiri, de diferite grosimi şi culori, in mod general sunt aplicate pe faţa interioară a geamului, dar există şi folii antiefractie puternice pentru aplicaţii exterioare.
În cazul unui impact sau al unei explozii, o folie antiefractie va reduce riscul spargerii sticlei, iar chiar dacă acesta se sparge, folia va reţine cioburile. O folie de securitate cladiri are un adeziv excepţional care va absorbi energia şi se compune din mai multe straturi de poliester cu rezistenţă ridicată la rupere.

Decorare si design

Foliile decorative permit personalizarea unui birou, a unei ferestre, a unei vitrine sau va pot proteja in acelasi timp de privirile indiscrete. Folii decorative cladiri, birouri va sunt oferite intr- o gama larga de motive grafice si se pot folosi atat pentru delimitarea birourilor, a spatiilor comerciale, cat si pentru a decora ferestrele locuintelor. Acestea va permit sa schimbati aspectul si caracteristicile suprafetelor de sticla fara sa inlocuiti geamul. O folie decorativa cladiri confera un aspect stilizat atat interiorului, cat si exteriorului locuintei dvs (folii cladiri de diferite modele, nuante si culori, etc)

In functie de tipul si suprafata vitrata si mai ales de nevoile si cerintele dvs, impreuna cu specialistii de la Detail Protekt puteti alege o folie geamuri cladiri ce se potriveste pentru a avea cat mai mare eficienta.
Aplicabile pe aproape orice fel de geam existent de catre tehnicienii de la Detail Protekt, o folie cladiri asigura un rezultat perfect (fara distorsiuni, fara bule si fara cute), protejeaza impotriva razelor solare.