Polish faruri

Multe piese auto trebuie menținute astfel încât să puteți fi în siguranță atunci când conduceți. Acest lucru va face, de asemenea, sigur că mașina dvs. va fi în cea mai bună stare de funcționare în orice moment. Unul dintre lucrurile pe care oamenii nu țin cont atunci când vine vorba de mentinerea masinile lor sunt farurile matuite. Mulți cred că acest lucru nu are nici un efect asupra stării masinii, dar claritatea farurilor este mai mult o măsură de siguranță. Conducerea pe timp de noapte cu faruri matuite poate reduce vizibilitatea cu 50% sau mai mult.

Pana de curand, inlocuirea farurilor era singura solutie, dar cu o factura de cateva sute de euro pe far. Apoi a aparut solutia mult mai ieftina de polishare faruri, procedeu prin intermediul caruia farul devine din nou clar si translucid, ca nou. Daca pentru a inlocui un far era nevoie sa se demonteze elemente ale caroseriei (ceea ce implica timp si cost pentru mana de lucru), reconditionarea farurilor nu cere decat o ora in medie, fara a demonta nimic de pe masina.

Polishatul farurilor opace se cere in primul rand din motive de securitate, pentru ca sofatul pe timp de noapte este putin mai problematic in ceea ce priveste vizibilitatea. Condusul noaptea cu farurile clare va asigura o maxima vizibilitate si pin urmare, o siguranta crescuta.

Nu cumpărați faruri noi, în cazul în care acesta poate fi restaurate! La restaurarea farurilor se foloseste doar polish faruri 3M si scule profesionale.

La cele mai multe tipuri de masini, farurile nu mai sunt facute din sticla, ci dintr-un material sintetic dublat cu un fin strat de protectie. Dupa ceva timp, acest strat se altereaza sub efectul razelor solare (radiatiile UV) si al poluarii (ploaia acida, sarea si praful si nisipul de pe drum). Aceasta alterare a farului provoaca matuirea lui, prin urmare puterea de luminare scade considerabil si vederea conducatorului auto este diminuata. S-a constatat ca vederea noctura este diminuata cu 30-40% din cauza opacitatii farurilor. Testele efectuate in circuit inchis confirma: au sofer care circula noaptea cu o viteza de 50km/h va dispune de 4 secunde in plus pentru a reactiona in situatie de urgenta daca farurile sale sunt in stare buna, clare, si nu opace. Conducatorul unui vehicul cu farurile in stare buna poate zari panourile de semnalizare cu 60 metri mai devreme decat daca farurile ar fi matuite. In plus, o masina cu farurile matuite nu arata chiar asa de bine…

Dupa polish faruri, puteti opta pentru protejarea lor pe viitor cu o folie protectie faruri, pentru ca acestea sa nu mai ajunga niciodata intr-o stare inestetica.

Aplicam folie faruri Llumar transparenta foarte elastica avand 200 microni pentru a reduce posibilitatea sa apara sablarea, zgarieturile si ingalbenirea acestora.

Polish faruri ★★★★★

Slefuire si Polish faruri 3M 500 lei/ set
Folie faruri Llumar 400 – 650 lei/ set
Reconditionare faruri + Folie de protectie 900 lei/ set