Folie pentru caroserie

O folie de protectie caroserie Llumar contribuie la protejarea vehiculelor împotriva ciobiturilor facute de pietrele sarite de sub rotile masinilor din fata, daunelor produse de insecte, abraziunii şi dezagregarii. Conceputa special pentru a se potrivi cu vehiculul dvs, folia de protectie Llumar fiind foarte clara, dura si flexibila se aplica pe suprafetele cele mai predispuse la ciobituri, cum ar fi capota, oglinzile şi spoilerele, fara a gauri sau a zgaria masina ca si alte produse de protectie.

Folia de protectie caroserie se poate monta cu ajutorul unor kituri pretaiate de cutter ploter (spoilerul fata, o treime din capota si aripi, oglinzi, faruri, etc) sau cu ajutorul unui mulaj facut manual pe conturul oricarei piese daca doriti sa infoliati capota intreaga, aripi sau alte piese.


Folie protectie vopsea

folii-protectie-caroserieNoua ta masina este vulnerabila din momentul in care ai ridicat-o de la dealer. Protejaţi-vă vehicul de investiţii acum, şi eliminati necesitatea costisitoare de a il revopsi mai tarziu. Vehiculul trebuie să fie protejat înainte de a se produce daune. E nevoie doar o piatră aruncată din cauciucurile unui vehicul pentru a deteriora vopseaua masinii dvs. Odată ce zona respectiva este atinsa, ea devine predispusa la rugină. Astfel cu ajutorul foliilor protecţie caroseriei puteţi păstra aspectul nou şi intact al autoturismului dvs.

Intretinerea este foarte usoara – pur si simplu curatati, spalati şi dati cu ceara  autovehiculul. Aceasta folie transparenta caroserie si durabila ofera o protecţie excelenta, şi nu vă va afecta vopseaua masinii.

Foliile de protectie vopsea LLumar sunt facute pentru a rezista la ingalbenire, crapare, cojire, bule şi sunt garantate pentru a-şi păstra luciul si stralucirea.

Pentru alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactati!

Folie protectie caroserie Llumar Platinium – 200 microni            ★★★★★

Folie protectie vopsea de la 200 €/ mp