Folie antiefractie

Daca ferestrele caselor, birourilor si cladirilor de astazi au totodata un rol functional si estetic, ele pot deveni extreme de periculoase, chiar fatale, atunci cand geamurile sparte se transforma in cioburi zburatoare. Dezastrele naturale, accidentele si infractiunile, toate prezinta riscuri potentiale care ameninta cea mai mare parte a sistemelor de ferestre existente.

Exista din fericire o solutie preventive capabila de a reduce considerabil riscul ranilor corporale si al daunelor materiale- folii antiefractie Llumar. Montajul unei folii antiefractie protejeaza in acelasi timp oamenii si proprietatile. Prin structura ei si adezivului rezistent se lipesc de sticla, creand astfel o “plasa de siguranta” functional care pastreaza geamul la locul lui in caz de impact.

Folii antiefractie

Suprafetele de sticla sunt ținte preferate pentru hoți, din cauza rezistentei lor reduse la impact. Detail Protekt recomanda aplicarea unei folii antiefractie transparente, care va intari considerabil ferestrele.

Extrem de rezistente, aceste folii  cladiri antiefractie asigura intergritatea bunurilor si a persoanelor. Odata pusa o folie antiefractie transparenta transforma geamul dvs intr-un geam cu o mare rezistenta la spargere fiind impenetrabil si dupa ce este spart. Asa se evita pe de o parte accidentele provocate de bucatile de sticla, iar pe de alta parte este intarziata intrarea prin efractie. Optati pentru o folie geam antiefractie pentru a face fata criminalitatii urbane in crestere.
Foliile antiefractie cladiri pot avea grosimea de 100, 175, 275 si 375 microni. Foliile pot fi transparente, folii reflective, folii sputerizate, folii albe mat.

Folie de securitate

Foliile antiefractie cladiri constituie o bariera de protectie total transparenta impotriva accidentelor, intemperiilor, intrarilor prin efractie, exploziilor, etc. Modul lor de funtionare este simplu si eficient: in caz de soc, o folie antiefractie cladiri constituie o membrana solida care tine sticla la locul ei si o impiedica sa zboare in mii de cioburi.
Foliile de securitate fac dificila, chiar imposibila orice intruziune rapida prin ferestrele dvs.: hotii sunt incetiniti, descurajati, si dvs beneficiati de timp pretios pentru a reactiona.
Foliile antiefractie geam termopan sunt incolore si indetectabile pe geam, oferindu-va o protectie perfecta. Va mentineti astfel aspectul natural al ferestrelor, zi si noapte.