Folie auto LLumar AT

Folia LLumar Seria AT este o folie non-reflexiva ce asigura o buna protectie solara la un pret accesibil. Folia auto este disponibila in patru nuante ce sporesc intimitatea si adauga stil oricarui vehicul. Proiectat cu cea mai noua tehnologie si sustinut de garantia de 5 ani, aceasta folie ofera cea mai de durata culoare si cel mai bun aspect.

Detail Protekt monteaza seria AT LLumar inca din anul 2003, avand cerinta in primul rand datorita raportului calitate/ pret. Totusi, LLumar seria AT nu se poate compara in ceea ce priveste respingerea caldurii cu foliile metalizate din seria ATR Titanium de la LLumar.

Folia cu tenta fumurie este o alegere clasica pentru oricine doreste sa adauge o tenta mai inchisa pe geamurile masinii. Pe langa faptul ca tine temperatura mai scazuta si adauga un strop de stil, folia auto sporeste intimitatea pasagerilor. Problema asociata cu cele mai multe folii metalice este ca ele interfereaza cu electronicele din masina, cum ar fi GPS-ul, de aceea o folie non-reflexiva este cea mai buna solutie. Foliile auto fumurii ofera protectie solara si sunt relativ accesibile in comparatie cu alte tipuri.