Partener Premium LLumar

Suntem pe piata serviciilor auto din Romania din anul 2002, timp in care am acumulat o bogata experienta in ceea ce priveste aplicarea foliilor auto in cele mai bune conditii si cu cele mai bune rezultate.

Suntem aplicatori premium LLumar ceea ce inseamna ca montam pe geamurile masinii doar folii autorizate din gamele de top marca LLumar la cel mai ridicat nivel de executie.

Cele doua diplome de mai jos atesta faptul ca suntem intr-adevar primii montatori de folii auto din tara certificati de catre LLumar, ca atare detinem diploma cu nr 001din anul 2003 – Cristian POPA si cea cu nr 006 din anul 2005 – Ionut IACOB

Concursuri castigate

La data de 14 octombrie 2007 a fost organizată de către biroul LLumar din Europa de Sud – Est a IV – a Conferinţă şi Competiţie de Aplicat Folii Auto din Europa de Sud – Est. Competiţia a constituit evenimentul de închidere ale unor întâlniri profesionale şi conferinţe desfăşurate pe durata a trei zile, unde au fost invitaţi din partea reprezentanţilor LLumar 180 de specialişti aplicatori de folie auto şi geamuri plane cladiri din opt ţări sud – est europene ( Slovenia, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Bulgaria, România, Macedonia şi Ungaria).

La competiţie au participat 48 de concurenţi, reprezentanţii Sloveniei, Croaţiei, Bosniei şi Herţegovinei, Serbiei, Bulgariei, României şi Ungariei. Sarcina semifinalei a fost înfolierea unei lunete .Calitatea superioară a aplicaţiilor executate în finală i-a pus pe arbitri în faţa unor sarcini deosebit de grele. După analiza detailată care a durat mai mult de o oră şi după analizarea aplicaţiilor finalizate a fost dată decizia finală. Pe primele două locuri s-au clasat Szigeti Szabolcs şi Szabó Attila, iar pe treapta a treia a podiumului a urcat Cristian Popa de la Detail Protekt din Bucuresti.

Reglementari R.A.R.

Sunt multe ateliere ce monteaza folii auto in Bucuresti, insa multe nu folosesc folii auto omologate si nici nu au atelierul autorizat de RAR de pt a face acest serviciu.

Din pacate, multi aleg sa isi monteze folii pe geamurile masinii acolo unde pretul este cel mai mic fiind pacaliti cu o folie inferior calitativa si o hartie ce tine pe post de autorizatie.De obicei isi dau seama ca au fost pacaliti la un eventual control in trafic sau cand fac I.T.P.-ul. Uneori un pret dubios de mic ar trebui sa va ridice un semn de intrebare.

Deci, cine doreste sa respecte legea poate monta folii auto pe geamurile laterale spate si luneta ale masinii cu o transparenta de maxim 5% (opscitate 95%), iar pe geamurile laterale fata ansamblul folie + geam sa nu depaseasca 70% transparenta.

Foliile de protecţie aplicate pe geamuri trebuie să fie certificate şi marcate corespunzător, iar aplicarea acestora este permisă numai în atelierele autorizate.

Modificarea transparenţei geamurilor nu se înregistrează în cartea de identitate a autovehiculului, însă atelierele autorizate trebuie să elibereze un document privind certificatul de conformitate şi licenţa emisă de R.A.R., iar la inspecţia tehnică periodică se verifică eticheta ce conţine marcă de omologare a geamului precum şi gradul de transparentă.

Service-ul nostru este omologat RAR cu nr 539. Detail Protekt este pe lista atelierelor autorizate.