Folie auto LLumar ATR

Pentru capacitatile de respingere a caldurii si a energiei solare, o folie auto metalizata functioneaza cel mai bine. Folia auto hibrid metalizat/vopsita va mentine vehiculul dvs considerabil mai racoros si il va proteja impotriva razelor solare daunatoare, blocand 99% din razele UV.

Reducerea caldurii si a luminii orbitoare inseamna mai putin accent pus pe aerul conditionat si o calatorie mai confortabila. Protejează interiorul mașinii împotriva decolorării și pasagerii de îmbolnăviri ale pielii. Si, cu mai multe optiuni de culoare din care sa alegeti, puteti sa dati masinii dvs exact aspectul pe care il doriti. Fiti cool. Economisiti combustibil. Cine nu s-ar simti confortabil cu asa ceva?

Folia LLumar Seria Comfort este disponibila in mai multe transparente, pentru a adauga intimitate si reducere a luminii orbitoare. Nu in ultimul rand, calitatea ei de exceptie va asigura ca aceasta folie auto va rezista ani de-a randul fara sa-si schimbe culoarea, sa faca bule sau sa se exfolieze. Vine cu o garantie de 10 ani.

Folii LLumar ATR Comfort

Desi majoritatea vehiculelor nu sunt afectate, foliile auto LLumar ATR pot interfera cu receptarea semnalului GPS-ul, sisteme de monitorizare a presiunii pneurilor, aparate de radio, etc.. Interferenta cu alte dispozitive mentionate nu este extrem de intalnita, dar poate fi o problema si cel mai bine e sa fie evitata.

Este politica noastra la Detail Protekt sa ne asiguram intotdeauna ca clientii nostri sunt constienti de anumite aspecte legat de orice produs pe care l-ar achizitiona de la noi. In acest fel clientii nostri nu numai ca fac o alegere mai educata, dar de asemenea vor avea o experienta placuta de a cumpara de la noi. Daca sunteti preocupat de aceste aspecte, puteti sa ne contactati si echipa noastra va va asista cu placere pentru a va alege o folie auto potrivita pentru masina dvs. Va rugam sa consultati foliile auto LLumar LATI pentru folii non-metalizate, non-conductoare.