Folie parbriz auto

Parbrizul avand cea mai mare suprafata vitrata amasinii, intra si cea mai mare cantitate de caldura si radiatii daunatoare sanatatii.

Deoarece cu ajutorul foliei auto LLumar putem reduce temperatura din interior, putem deasemenea reduce sarcina sistemului de aer condiţionat la maşinile care dispun de acest sistem. Implicit rezultă o economisire de carburant, deoarece răcirea nu va necesita un consum la fel de mare de energie ca şi la maşinile care nu sunt dotate cu folii solare auto.

Aplicam o folie ceramica transparenta pe parbrizul masinii ce permite reducerea caldurii cu 45% si respinge 99% razele UV. Temperatura ridicată din autoturism cauzează oboseală, timpi de reacţie mai mari şi lipsa capacităţii de concentrare ceea ce poate provoca accidente. Aplicarea foliilor auto LLumar moderează temperatura din habitaclu, asigurând o călătorie mai sigură.

Energia solară care pătrunde în habitaclu nu cauzează doar supraîncălzire şi lumină orbitoare, dar aduce şi raze UV a căror efecte dăunătoare sunt cunoscute în special datorită avertizărilor pe timp de vară.

Folia LLumar se monteaza pe interiorul parbrizului avand doar protectie solara, si nu poate proteja parbrizul de ciupituri facute de pietricele. Folia pe parbriz nu este autorizata si se monteaza doar pe raspunderea dvs.

Date tehnice folii auto LLumar Ceramic aplicate pe parbriz

Folie parbriz LLumar AIR 75 Folie parbriz LLumar AIR 80 blue
Transmisia energiei solare 52 % Transmisia energiei solare 42 %
Reflectia energiei solare   7 % Reflectia energiei solare   7 %
Absorbtia energiei solare 41 % Absorbtia energiei solare 51 %
Transmisia luminii vizibile 73 % Transmisia luminii vizibile 78 %
Reflectia luminii vizibile   9 % Reflectia luminii vizibile   8 %
Transmisia UV <1 % Transmisia UV <1 %
Reflectia totala a energiei solare 39 % Reflectia totala a energiei solare 43 %