Folii decorative

Foliile decorative geamuri permit personalizarea unui birou, a unei ferestre, a unei vitrine, protejandu-va in acelasi timp de privirile indiscrete. Foliile decorative cladiri va sunt oferite intr-o gama larga de motive grafice si se pot folosi atat pentru delimitarea birourilor, a spatiilor comerciale, cat si pentru a decora ferestrele locuintelor. Foliile decorative Llumar va permit sa schimbati aspectul si caracteristicile suprafetelor de sticla fara sa inlocuiti geamul.

Folii de confidentialitate

O folie decorativa pentru ferestre permite schimbarea aspectului si proprietatilor suprafetelor vitrate. Aceasta folie decorativa geamuri combina estetica si designul atractiv, cu intimitatea si discretia si sunt solutia ideala pentru a infrumuseta ferestrele si a proteja interiorul de privirile curioase.
Foliile de intimitate sunt adaptate in special spatiilor ce necesita imbinarea dintre frumos si nevoia de discretie, cum ar fi spitale, clinici, cabinete medicale sau dentare, amenajarea birourilor, camere de hotel sau a locuintelor personale.
Aceste folii cladiri decorative sunt solutia ideala mai ales daca locuiti la parter. In cazul in care nu doriti ca trecatorii sa priveasca inauntru, folositi o folie tip oglinda; sau daca privelistea din fata locuintei dvs nu este prea placuta, acest lucru se poate schimba aplicand o folie mata dar care sa permita patrunderea luminii.
Foliile decorative mate transforma o fereastra transparenta intr-o fereastra translucida (lumina trece prin geam, dar nu si privirile indiscrete).