Folie Auto Legala

Folie auto geamuri

Pe geamurile laterale spate si luneta s-a aplicat folie auto LLumar ATR 05 CH SR HPR Titanium. Este o folie auto semireflexiva ce respinge 70% caldura. Acest lucru este posibil datorita metalelor din compozitia foliei auto LLumar din gama Titanium. Transparenta acestei folii auto LLumar este de 7% (93% opacitate), o folie inchisa prin care nu se vede nimic in masina insa vizibilitatea din interior spre exterior este foarte buna, fiind o folie de calitate marca LLumar.
Pe geamurile laterale fata ale masinii s-a montat o folie auto solara mai deschisa cu o transparenta de 53%, fiind cea mai deschisa din gama metalizata Titanium. Aceasta folie geamuri auto are un raport de respingere a energiei solare de 39%. Garantia foliilor LLumar ATR Titanium este de 10 ani. Aplicarea foliei auto LLumar pe geamurile acestei Mazda 6 s-a facut fara a demonta nimic de pe masina si ca timp a durat in jur de 3 ore.

folie-auto-atr cara-folie folie-auto-legala folie-auto-mazda expert-auto-folie folie-auto-fabrica-de-chibrituri folie-auto-metalica