Folie Parbriz Bmw

Montaj folie parbriz

Binenteles ca foliile pe parbriz nu sunt omologate deoarece legislatia nu permite aplicarea niciunei folii auto care sa ia din transparenta geamului. De aceea s-a folosit o folie auto ceramica denumirea ei fiind LLumar AIR 75 cu transparenta de 73%, caldura respionsa de 39%, nici un geam atermic nu poate sa respinga asa multa caldura. Ultravioletele fiind reduse sub 1%. S-a ales aceasta folie auto parbriz ceramica de la LLumar pentru ca e bine de stiut ca acestea nu ecraneaza semnalul GPS sau radio asa cum pot face foliile auto metalizate. Aceasta folie auto LLumar permite utilizarea aerului conditionat mai rar la o ventilatie mai mica ( nu de multe ori suntem deranjati de zgomotul produs de ventilatie) decat de obicei, ajutand si la consumul de carburant.
Folia LLumar AIR 75 are o mica tenta verzuie.si o garantie de 12 ani, aici batand toate produsele concurentei. O folie auto LLumar are strat antizgariere conferind foliei de parbriz o protectie buna si indelungata fata de zgarieturi cauzate stergerea geamului cu produse necorespunzatoare (lavete murdare, servetele aspre, etc) si antireflex care ajuta la o vizibilitate marita cand sofati cu soarele in fata.

montaj-folie-parbriz folie-auto-llumar-air-75 folie-parbriz-bmw folie-auto-parbriz folie-transparenta-parbriz folie-parbriz-llumar