Folie Solara Protectie

Folie reflexiva geamuri

Fiind vorba de o vila cu o suprafata vitrata foarte mare, clientul a decis in urma consultarii cu specialistii de la Detail Protekt, pentru o protectie mai buna solara, aplicarea unei folii reflexive de exterior. Folia solara LLumar SHE 35 SI ER HPR este o folie de culoare argintie cu o transpareenta de 35% cea ce face ca lumina din interior sa nu fie redusa foarte mult. Acesata folie este si gen oglinda oferindu-ti intimitate in locuinta pe timpul zilei, cat si o protectie solara mult peste foliile aplicate la interior.
Din punct de vedere al performantelor foliile de exterior sunt cele mai eficiente doarece functioneaza ca o prima bariera impotriva rediatiei infrarosie ce provoaca incalzirea in incaperi. Aceasta ajuta foarte mult si la consumul de energie necesar aparatelor de aer conditionat pentru racirea camerelor. Pentru montajul follilor solare de exterior sunt necesari anumiti factori de mediu, neputandu-se aplaca folii pe geamuri in conditii de ploaie, vant sau soare puternic.
Folia respinge aproximativ 75% energie solara, astfel se reduce temp interioara cu pana la 6-10 grade C pe timpul verii. Un alt factor important este respingerea radiatiei UV care pot provoca unele afectiuni ale pielii si degradeaza (decoloreaza, imbatranesc prematur) obiectele aflate in spatele geamurilor precum mobilierul, draperiile, parchetul, etc.

folie-solara-protectie folii-cladiri-geamuri geam-oglinda-folie montaj-folii-termopane