Folie Solara Parbriz

Folii LLumar Premium

Clientul acestui Nissan a dorit sa imbunatateasca aspectul masinii dar mai ales sa obtina un confort termic ridicat in tot habitaclul. Este stiut faptul ca la atelierul Detail Protekt puteti gasi o gamă completă de folii auto LLumar cu diferite performante pentru a aborda diverse nevoi. Pentru geamurile laterale spate si luneta s-a ales o folie metalizata din gama Titanium LLumar ATR 20 CH SR HPR avand o transparenta reala de 29% (opacitate 71%). Foliile auto LLumar ATR 20 blocheaza UV in proportie de 99% si au un raport de respingere a caldurii de 49%.
Pentru lateralele fata s-a optat pentru o folie auto solara foarte transparenta cu o nuanta de verde pentru a se potrivi cu tenta geamurilor din fabrica, dar care sa nu impiedice vizibilitatea din interior catre exterior pe timp de noapte sau vreme rea. Aceasta este o folie ceramica LLumar AIR 75 cu un coeficient de respingere a caldurii de peste 41%. Tot pentru protectie solara s-a aplicat folie pe parbrizul masinii, din gama de folii ceramice LLumar AIR 80. Aceasta folie auto are o transparenta reala de 77% (23% opacitate) si culoare albastra. Foliile ceramice LLumar au o garantie de 12 ani.

Vezi si folie de protectie pe faruri LLumar

folii-auto-solare service-rar-folie atelier-folii-auto folie-auto-autorizata-llumar folie-solara-llumar aplicatori-autorizati-folie folie-solara-parbriz folie-llumar-air