Slefuire Faruri Auto

Polisare faruri plastic

Principalele cauze in procesul de imbatranire a farurilor sunt radiatiile ultraviolete si solutiile caustice din spalatoriile auto, dar si alti factori de mediu. Farurile originale ale masinii matuite se pot reconditiona cu mult mai putini bani decat v-ar lua daca ati cumpara faruri noi. Reconditionarea farurilor necesita mai multe etape, insa rezultatul final isi merita efortul.

In jurul farului se monteaza pe caroserie o banda adeziva 3M de mascare, ce are rolul de a proteja suprafata vopsita in procesul de slefuire si polishare faruri.
Primul pas implica slefuirea farurilor cu diferite hartii abrazive special create pentru farurile din plastic.Polisharea farurilor este pasul al 2-lea ce se realizeaza cu paste de luciu de la 3M si diferite perii si bureti special creati pentru detailing auto, care impreuna redau claritatea farurilor. Acest amplu proces se face mecanic cu o masina de polishat faruri.

Astfel, farul curatat ramane clar, fara nici o protectie, de aceea in atelierul Detail Protekt se aplica o folie anticriblura marca LLumar. Dupa cum se vede in poze, folia de protectie este 100% transparenta. Grosimea foliei de faruri LLumar este de 200 microni fiind foarte elastica.

Lucram cu cele mai bune produse de la 3M si LLumar dar avem si cele mai vaste cunostinte in reconditionarea suprafetelor de plastic ale farurilor, de aceea dupa 3 ore de munca ne iese perfect acest serviciu.

polis-faruri polish-faruri-matuite polisare-faruri slefuire-faruri-auto reconditionare-faruri-auto polish-faruri-sector-5 folie-protectoare-far colantare-faruri poze-polish-faruri faruri-polishate