Slefuire Faruri Bucuresti

Polish faruri Mazda

Pentru ca aceasta masina nu putea trece ITP-ul din cauza farurilor matuite a ajuns in atelierul Detail Protekt pentru un proces de slefuire, polish-are si aplicare folie de protectie LLumar Platinum pe faruri.
Dupa o slefuire ce a durat 3 ore, realizata in cel mai mic detaliu pentru ca orice imperfectiune in plastic sa dispara, s-a trecut la urmatorul pas, polisharea farurilor pentru a le reda stralucirea. Pentru ca farurile au nevoie dupa aceea de protectie, s-a montat o folie anticriblura foarte transparenta de 240 microni.
Cu siguranta dupa toate aceste etape condusul pe timp de noapte nu a mai fost o problema din cauza vizibilitatii mult reduse datorita farurilor matuite. Scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii de reconditionare a farurilor, dar si cele mai bune folii de protectie de la LLumar Premium polish-faruri-sector-4 reconditionare-faruri-matuite slefuire-faruri-matuite slefuire-profesionala-faruri service-polish-faruri slefuire-faruri-bucuresti polish-faruri-mazda polishare-auto-faruri polish-faruri-3m folii-llumar-faruri folie-de-faruri faruri-auto-polish curatare-faruri-masina polish-faruri-ploiestiexistente pe piata.