Slefuit Polish Faruri

Slefuire faruri Bucuresti

Dupa cum se poate observa in pozele atasate, farurile acestui Citroen C1 au fost slefuite pentru a se putea indeparta matuirea, zgarieturile si ciupiturile facute in timp dupa care au fost polishate. Pentru a le putea pastra claritatea s-a aplicat o folie de protectie faruri marca LLumar Platinum, 100% transparenta, cu grosimea de 240 microni.
Claritatea foliilor de protectie LLumar Premium si puterea adezivului sunt de neegalat, va asteptam la atelierul nostru pentru a va demonsra calitatile acestui material. Spre deosebire de alte colante din PVC, foliile anticriblura LLumar sunt dintr-un material numit uretan, care este rezistent, foarte elastic si se poate aplica pe suprafetele curbe ale farurilor. Tot acest procedeu s-a efectuat in atelierul Detail Protekt din Bucuresti si a durat 3 ore.

faruri-matuite-polis polish-faruri-oxidate slefuit-faruri-matuite slefuit-polish-faruri polis-faruri-plastic atelier-polish-faruri plastic-polish-faruri folii-faruri-transparenta montaj-folie-far polish-folie-far folie-clara-faruri poze-folie-anticriblura