Folii Omologata Bucuresti

Montaj folie auto

Tehnicienii de la Detail Protekt vor sti sa recomande in functie de necesitatea clientului ce folie auto se potriveste, precizandu-va toate detaliile si caracteristicile tipurilor de folii LLumar.

Cumpărătorul de folie auto trebuie să aleagă, chiar daca nu ar avea prea multe cunoştinţe, între mai multe tehnici şi experienţe. Există mai multe sisteme şi tehnologii pentru înfolierea geamurilor auto. În principiu o maşină se poate înfolia cu sau fără demontarea geamurilor. Nici una dintre aceste tehnologii nu este greşită. Demontarea înseamnă scoaterea totală a geamurilor laterale culisante sau îndepărtarea panourilor interioare de pe portiere.

Suntem singurul atelier din Bucuresti ce are capacitatea si cunostintele necesare de a aplica folii auto fara a demonta absolut nimic de pe masina, sau, in functie de cererea clientului de a demonta geamurile laterale culisante in bune conditii de executie.

Pe geamurile acestui Passat s-a aplicat o folie metalizata din gama ATR Titanium cu o transparenta de 5% pe geamurile laterale spate si luneta. Aceasta respinge pana la 70% energia solara (caldura) si blocheaza 99% razele nocive UV.
Pentru geamurile laterale fata s-a optat pentru o folie foarte deschisa de culoare verde ce are o transparenta reala de 73%. Aceasta este o folie auto ceramica din gama Premium LLumar ce are un coeficient de respingere a caldurii de 39%. Garantia acestei folii auto cat si a montajului este de 12 ani.

folii-omologata-bucuresti folie-auto-passat llumar-folie-auto folie-autorizata-volkswagen service-rar-folii folie-auto-preturi