Montaj Folii Auto

Folie auto

Pe toate geamurile acestui Ford Mustang s-a aplicat folie auto LLumar din gamele Premium Ceramic inntr-un service autorizat R.A.R. O folie auto Ceramica va ofera o protecție solară completă de razele nocive UV, căldură și efectul de orbire si iti face masina mai confortabila, sigura si mai stilata.
Pe geamurile spate s-a aplicat folie auto Ceramica LATI 05, cea mai inchisa folie autorizata din gama, iar pe geamurile laterale fata, pentru un stil aparte, s-a aplicat folie auto LLumar LATI 35.
Pentru ca este o folie auto foarte transparenta, s-a aplicat pe parbriz folie auto ceramica AIR 75, fiind cea mai buna solutie impotriva soarelui, blocheaza 39% din caldura si respinge 99% radiatiile UV. O folie auto parbriz aplicata profesional va reduce substantial oboseala provocata de soarele orbitor. Aceasta folie auto geamuri si parbriz are o garantie de 12 ani daca este montata in atelierul nostru.
Pentru cei ce nu stiu nimic despre foliile auto, va asteptam la atelierul Detail PROTEKT din str Veselei nr 3-5 Bucuresti, pentru a face cea mai buna alegere pentru masina dvs. in functie de necesitatea fiecaruia. Vezi si folie auto faruri

montaj-folii-auto folie-auto-ceramice folie-geamuri-masini folie-auto-avantgarde atelier-folii-llumar folie-auto-omologata folii-auto-parbriz folie-auto-mustang folie-auto-ploiesti folii-auto-masini folii-llumar-geamuri geamuri-fumurii-auto folie-pe-parbriz 14-folie-llumar-premium