Folie auto LLumar

Ne putem mandri ca suntem castigatorii locului 3 pe Europa de S-E la ultimul concurs de montaj folie auto organizat de LLumar la Budapesta.

Detail Protekt fiind partener oficial LLumar, monteaza doar folii profesionale LLumar, calitatea eficienta si montajul profesional al foliilor autorizate LLumar se va aprecia in timp. Intotdeauna lucrarile noastre de montaj folie auto pe geamuri vor fi insotite de o garantie cuprinsa intre 5 si 12 ani.

Doar la Detail Protekt ai siguranta ca ti se va monta pe masina o folie autorizata intr-adevar marca LLumar de catre cei mai buni aplicatori autorizati LLumar cu experienta reala in domeniu de peste 15 ani, intr-un service autorizat RAR.

Folii auto

Prin aplicarea foliilor de protectie solara si vizuala, obiectele din interior (telefoane mobile, genti, instalatie audio, încarcatura autoutilitarelor) nu mai devin tentante pentru raufacatori. In egala masura este asigurata protectia vizuala a persoanelor din interiorul autovehiculelor. Foliile omologate LLumar ofera o buna protectie fata de lumina orbitoare a soarelui, precum si fata de farurile celor care ruleaza în urma noastra.

Foliile auto autorizate asigura o buna protectie solara, vizuala, precum si la spargerea intentionata sau intamplatoare a geamurilor masinii. De remarcat ca, desi din exterior nu se vede în masina, vizibilitatea din interior spre exterior este foarte buna. Aceasta calitate este intalnita in special la foliile auto solare LLumar.

La atelierul Detail Protekt, in urma aplicarii de folii autorizate RAR veti primi certificatul de omologare, declaratia de conformitate precum ca folia auto LLumar a fost montata intr-un service si garantia.

Foliile auto omologate, in urma aplicarii, nu vor face bule, nu se vor exfolia si nu-si vor schimba culoarea. Montarea de folii pentru masini se face direct pe geam fara a demonta fetele de usi. O folie omologata pe luneta se monteaza dintr-o singura bucata. Timpul aproximativ de montaj folii autorizate pe geamuri este de 2 ore.

Folii geamuri cladiri

Detail Protekt va  oferă o gamă largă de folii cladiri LLumar pentru geamurile caselor, apartamentelor și clădirilor comerciale, adaptate la confortul fiecaruia dintre dvs. Va vom pune la dispozitie toate cunostintele noastre acumulate timp de 15 ani pentru ca dvs sa luati cea mai buna decizie in alegerea unei folii solare, antiefractie sau decorative pentru geamurile locuintei.

Foliile solare Llumar regleaza temperatura din locuinta si protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale razelor ultraviolete. Foliile solare filtreaza lumina vizibila, respingand caldura solara si blocand mai mult de 99% din radiatiile UV daunatoare, reducand astfel in mod semnificativ riscurile de daune potentiale si protejand ceea ce dvs pretuiti cel mai mult.

Foliile decorative geamuri permit personalizarea unui birou, a unei ferestre, a unei vitrine, protejandu-va in acelasi timp de privirile indiscrete.

O folie antiefractie transparenta transforma geamul dvs intr-un geam cu o mare rezistenta la spargere fiind impenetrabil si dupa ce este spart. Asa se evita pe de o parte accidentele provocate de bucatile de sticla, iar pe de alta parte este intarziata intrarea prin efractie.