Geam Folie Solara

Folie reflectiva solara

Din pozele afisate ne putem da seama ca este vorba de un apartament situate pe partea de sud avand geamurile, aproape toata ziua in bataia soarelui. Impreuna cu beneficiarul am decis aplicarea unei folii solare reflexive ,marca LLumar, codul produsului fiind R 20 SR CDF.
Clientul si-a dorit reducerea caldurii, a luminii puternice deranjante cat si a crearea unui spatiu mai intim fata de vecini din apropiere.
Folia solara respinge pana la 80% energia solara, facand astfel ca temperature ambientala sa se reduca cu pana la 10 grade Celsius, eficientizand functionarea aerul conditionat atat ca si consum de curent cat si reducerea zgomotului produs de ventilatia data la maxim a acestuia. Prin aplicarea foliei se pastreaza timp mai indelungat temperature din interior ea avand rol izolator.
Fiind vorba de o folie reflexiva, aceasta pe timpul zilei, privita de la exterior spre interior arata ca o oglinda producand astfel un grad ridicat de intimidate, practice in casa nu se poate vedea nimic.
Caracteristicile foliei solare LLumar sunt deosebite si in cazul respingerii radiatiilor UV nocive atat peroanelor cat si obiectelor din imediata apropiere a geamurilor, fiind blocate peste 99%.
Acesta folie elimina si problema luminii puternice, deranjante in timpul vizionarii unui film la TV sau lucrului la calculator, avand un procent de respingere a glare de 85%. Avand un adeziv si un strat antizgariere performant dutrata de viata este de peste 12 ani chiar daca garantia producatorului este de 7 ani.

folie-oglinda-geamuri folii-colorate-geamuri folie-solara-ploiesti protectie-geamuri-uv montaj-folii-cladire folie-bucuresti-solara geam-folie-solara