Montaj Folii Cladiri

Folii solare cladiri

La aceasta lucrare s-a folosit o folie solare reflectiva tip oglinda. Aceasta folie solara are cel mai mare grad de respingere a caldurii, de 79%, si este o folie de interior de culoare argintie. Folia solara are o transparenta de 20%, adica este o folie mai inchisa, dar se poate alege din aceeasi gama si transparente de 35%, respectiv 50%. Garantia oferita la aceasta folie solara LLumar este de 7 ani. Aceasta folie solara este prevazuta cu strat antizgariere si strat de protectie impotriva radiatiilor UV (radiatiile ultravioletele decoloreaza mobilier, mocheta si afecteaza pielea). Reduce foarte mult acea stralucire a geamurilor ce devine deranjanta in zilele insorite si faciliteaza lucrul la calculator.
Lucrarea de aplicare folie solara pe aceste geamuri a durat in jur de 8 ore. Pentru montarea foliei solare au fost necesare curatarea si degresarea geamurilor in prealabil. Cu toate ca nu este o folie dedicata antiefractie, in cazul spargerii accidentale sau voite a geamului, folia va pastra cioburile lipite de ea, ferindu-va de eventualele accidentari.

folie-cladiri folii-cladiri-llumar folii-cladiri-bucuresti montaj-folii-cladiri folie-solara-cladiri folie-solara-geam folie-protectie-uv folie-solara-geamuri folie-tip-oglinda folie-geamuri-cladiri folie-reflexiva folie-geam-termopan pret-folii-cladiri