Folii Decorative Geamuri

Folii decorative cladiri

Folia decorativa LLumar dungi inguste sub denumirea NRM FS a fost aleasa la aceasta lucrare pentru a crea zone delimitate sau pentru a spatia birourile. Dupa cum se poate observa s-a optat pentru un brau din folie decorativa cladiri si nu aplicarea pe intreaga suprafata a geamului. Foliile decorative cladiri au dimensiunea strandard a latimi de 1,52 m pe o lungime de 30,48 m. In acest caz si costurile la folie cladiri au fost minimizate ne existand pierderi. Foliile decorative cladiri dau spatiilor destula intimitate dar fara a crea acel disconfort cand esti intr-o incapere fara geamuri sau cu geamuri sablate. Foliile decorative cladiri fiind cu o dunga sablata si una clara lasa multa lumina sa patrunda plus ca poti sesiza ce se intampla in afara biroului. Designul foliiei geamuri cladiri NRM FS de la LLumar este modern fiind optim pentru aplicarea in marea majoritate a cladirilor de birouri Showroomuri, etc.
Garantia foliilor decorativa cladiri este de peste 10 intretinera lor fiind foarte facila (de stiut ca foliile LLumar se curata si intretin mult mai usor decat geamurile deoarece ele nu raman patate sau spoite). Foliile decorative cladiri mai au si rol de protectie in caz de spargere a geamului foliile LLumar mentinand cioburile pe adezivul lor. Foliile decorative cladiri pot fi montate atat orizontal cat si vertical. In multe cazuri sa aplicat acesasta folie cladiri pentru a proteja persoanele care din neatentie nu observa ca acolo este un geam si se lovesc de el.

folii-decorative-banci folii-decorative-birouri folii-decorative-geamuri folii-cladiri-decorative folie-decorativa-cladiri folii-decorative-cladiri folii-antiefractie-decorative folii-llumar-decorative folii-decorative-antiefractie folie-decorativa-llumar montaj-folii-decorative folie-decorativa-geamuri