Folie Reflexiva Solara

Folie solara apartament

Din poze ne dam seama ca este vorba de balconul unui apartament situat la etajul 7, pozitionat pe partea de sud-vest, fiind expus radiatiilor solare de la orele 11 pana la apus. Solutia tehnica aleasa de client a fost de a-si aplica o folie de aluminiu folosita in uz casnic, asa cum vedem foarte des la diferite apartamente din Bucuresti. Aceasta solutie inestetica nu a fost eficienta, deoarece proprietarul nu se putea bucura de lumina naturala dar si de priveliste.
Pentru a remedia aceste inconveniente clientul a apelat la profesionistii de la Detail Protekt, care impreuna cu acesta au ajuns la un consens pentru aplicarea unei folii solare de exterior marca LLumar NHE 1020 SI ER HPR. Fiind o folie solara cladiri care se aplica la exterior a fost necesar scoaterea geamurilor de pe tamplaria PVC.
Deoarece este vorba de un balcon unde nu se monteaza o sursa alternative de raciere (aer conditionat), s-a ales o folie solara LLumar de exterior pentru ca aceasta functioneaza ca o prima bariera impotriva incalzirii provocate de radiatiile solare.
Tinand cont ca aceasta folie reflexiva geamuri are o transparenta de 25% (opacitate 75%), face ca aceasta folie solara sa aiba un factor de respingere a energiei solare de 65%, reducand astfel caldura din incapere cu pana la 10 grade Celsius. Un alt avantaj al acestei folii de protectie solara este respingerea radiatiilor UV cu peste 99,9 %, ceea ce ajuta la stoparea efectului de imbatranire si decolorare a obiectelor precum mobilierul, parchetul , hainele, etc., dar care pot provoca si unele afectiuni ale pielii.
Aceasta folie solara geam termopan are culoarea gri, o culoare neutra ceea ce face ca luminozitatea interioara sa fie placuta. Garantia la aceasta folie protectie solara si termica pentru geamuri apartament este de 7 ani.

folie-solara-ieftina folie-transparenta-solara montaj-folie-apartament folii-solare-balcon folie-cladiri-llumar folie-geamuri-termopane folie-solara-sector-1 folie-reflexiva-solara