Folii Protectie Capota

Folii protectie caroserie

Paint Protection Film LLumar este o folie de protectie a caroseriei 100% transparenta cu grosimea de 200 microni, ce ofera masinii un aspect clar si lucios fara a avea aspect blurat sau de “coaja de portocala”.
Folia auto de protectie vopsea este aplicata pe partile cele mai expuse ale caroseriei: spoiler, faruri, oglinzi retrovizoare, aripi, stalpi, portbagaj, praguri, folie protectie capota. Avantajul acestei folii anticriblura LLumar este evident. Gratie foliei de protectie transparente a vopselei, zonele cele mai vulnerabile ale masinii dvs beneficiaza de o protectie suplimentara impotriva impactului cu criblura aruncata de la masinile din fata, zgarieturilor, urmelor si abraziunilor cauzate de insecte, resturilor de pe drumuri, sarii si nisipului.
Zgarieturile ce pot aparea dupa o spalare obisnuita se vor inchide de la sine, foliile auto caroserie LLumar au acum proprietati de autovindecare. Foliile de protectie din uretan de la LLumar arata impecabil si protejeaza mult mai bine decat autocolantele transparente din PVC existente in piata.
In cazul in care masina nu e tocmai noua si suprafata vopselei este deteriorata, putem corecta zgarieturile si reda stralucirea lacului prin polishare, dupa care se aplica folie transparenta de protectie caroserie de la LLumar.

folii-protectie-capota colantare-transparenta-capota folie-colant-spoiler autocolant-transparent folie-faruri-nissan folie-pe-oglinda colantare-masina-folie folie-protectie-nissan folie-self-healing colantare-bumper folie-colanta