Folie Caroserie Auto

Folie auto caroserie

Folia de protectie a caroseriei de la LLumar ofera claritate net superioara fata de alte produse similare aceasta folie auto pastrand culoarea si luciul masinii, nu poti sa-ti dai seama unde este folie caroserie si unde nu este. Clientul a optat pentru acesta folie protectie caroserie din mai multe considerente unul din ele fiind pastrare culorii originale a masinii, multi stim ca odata revopsita masina nu mai iese ca din fabrica, diferenta de nuanta, impuritati in vopsea, lac scurs, gazare, etc.
Folia de protectie caroserie avand grosimea de 200 microni protejeaza foarte bine impotriva socurilor mecanice provocate de criblura si pietricele, astfel evitandu-se sablarea capoteii a barii fata, oglinzilor, stalpilor, aripiolor si a tuturor elementelor expuse loviturilor. Folia auto LLumar are un adeziv foarte puternic asa ca are o mare rezistenta in timp la spalari regulate si chiar la incercarile de a o exfolia.
Stratul UV preia toate radiatiile asa ca dupa indepartarea foliei auto caroserie culoarea masinii ramanand la fel ca noua.recomandam ca aceasta operatiune sa fie facuta cat masina este noua nemaifiind necesar un polish auto care ar costa extra. Elasticitatea foliei de protectie LLumar ii permite acesteia sa preia socurile mult mai bine, plus o rezistenta ridicata la zgarieturi. Nu putine au fost cazuile cand in urma unui accident dupa indepartarea foliei auto de protectie, vopseaua masinii nu a fost afectata.

folie-auto-caroserie folie-caroserie-llumar folie-caroserie-ppf folie-protectie-caroserie folie-protectie-spoiler folie-caroserie-auto folie-llumar-caroserie folie-auto-vopsea folie-vopsea folie-transparenta-caroserie folie-caroserie-bucuresti