Montaj Folii Protectie

Folie anticriblura LLumar

Nimic nu va poaste strica ziua precum o zgarietura sau o ciupitura in vopsea cand masina este noua. Foliile anticriblura LLumar Premium sunt ca un scut pentru vopsea ce actioneaza ca o bariera invizibila impotriva zgarieturilor, piericelelor aruncate de la masina din fata, insectelor, etc
Protejati-va investitia cu foliile transparente de protectie vopsea de la LLumar aplicate de catre tehnicienii Detail Protekt – Parteneri Premium LLumar.
Foliile de protectie caroserie LLumar Platinum au o grosime de 240µ si sunt dintr-un material foarte elastic numit uretan, suficient de rezistent pentru a face fata criblurii intalnite pe sosele zi de zi.
Aceasta folie transparenta de protectie a vopselei este cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti pentru a va pastra intacta caroseria.

montaj-folii-protectie colantare-folii-transparenta kit-folie-protectie folii-faruri-bmw folie-proiectoare folie-protectie-lovituri folie-transparenta-bmw colantare-folie-llumar autocolant-transparent-vopsea folie-ppf-llumar folie-groasa-transparenta folii-protectie-masina