Folii Elastica Anticriblura

Folie anticriblura vopsea

Paint Protection Film LLumar este o folie din uretan de 200 microni foarte clara, care se aplica pe elementele masinii pentru a proteja vopseaua de ciupiturile pietricelelor aruncate de rotile masinilor din fata, insectelor, zgarieturilor, excrementele pasarilor, etc. Foliile LLumar de protectie vopsea se aplica pe zonele de impact ale caroseriei precum si in orice alte zone care vad utilizarea extrema.
Folia de protectie transparenta a caroseriei nu necesita nici un tratament special dupa aplicare, se poate cerui masina in mod regulat. Spre deosebire de alte materiale care prezinta un aspect de “coaja de portocala”, foliile de protectie LLumar aplicate in atelierul Detail Protekt sunt perfecte, 100% transparente. Numai o aplicare realizata de o echipa de profesionisti poate asigura o montare total invizibila: de aceea tehnicienii de la Detail Protekt sunt special formati de catre LLumar si pregatiti in Germania pentru a realiza acest serviciu.
Pretul pentru aceasta folie de protectie a caroseriei se face in urma masuratorilor elementelor pe care doriti a se aplica folia anticriblura transparenta. Contactati-ne pentru a stabili o intalnire sau pentru mai multe informatii despre protectia clara a vopselei masinii dvs.

folii-caroserie-auto folie-transparenta-protectie folie-caroserie-nissan folie-ppf-caroserie folii-elastica-anticriblura aplicare-folie-caroserie folie-incolora-vopsea folie-protectie-bara folie-anticriblura-auto folie-auto-ppf folie-caroserie-capota folie-clara-groasa folie-cu-autovindecare folie-pe-capota