Folie De Caroserie

Folie protectie caroserie

Detail Protekt este prima alegere in domeniul protectiei caroseriei automobilelor. Acest argument este cu atat mai valabil pentru vehiculele de lux care nu suporta nici o imperfectiune.
Folia transparenta de protectie caroserie marca LLumar Platinum mentine impecabila intreaga suprafata a masinii si ofera rezistenta mecanica la criblura,, zgarieturi, rasina copacilor, insect si alti factori de mediu. Paint Protection Film LLumar Premium este o folie anticriblura din uretan foarte flexibil si extrem de rezistent care nu afecteaza aspectul sau culoarea vopselei.

Elasticitatea si grosimea foliilor anticriblura LLumar permit aplicarea acestora si pe cele mai complexe si curbe suprafete ale masinii precum spoilerul fata.
Foliile anticriblura LLumar sunt instalate profesional in atelierul Detail Protekt de catre tehnicieni treinuiti de LLumar in Germania.

folie-caroserie-bentley folie-caroserie-groasa montaj-folie-caroserie folie-llumar-bentley folie-incolora-llumar folie-caroserie-aripa folie-groasa-llumar folie-exterior-vopsea folie-caroserii-bucuresti folie-protectie-aripa folie-caroserie-berceni folie-de-caroserie film-protectie-vopsea folie-protectie-criblura folie-caroserie-autovindecare