Aplicare Folie Ferestre

Folie geamuri cladiri

La aceasta lucrare ,am decis impreuna cu beneficiarul, aplicarea unor foliii solare reflexive LLumar atat pentru a reduce caldura excesiva din timpul verii cat si o protectie foarte buna impotriva radiatiei UV ce degrada si crea probleme mari pentru lucratori, aici fiind vorba de un atelier de optica medicala.
Prin aplicarea foliei LLumar R 20 SR HPR am reusit sa reducem radiatia UV cu 99% .
Caldura care a fost la fel un factor important pentru alegerea acestei folii este redusa cu pana la 10 grade Celsius aceasta reusind sa respinga 79% energia solara. Ca in marea majoritate a cazurilor spatiile foarte mari, prost izolate si cu un aparat de aer conditionat subdimensionat
sufera din cauza pastrarii temperaturii interioare. In epoca tehnologiei cand mai toate utilajele au un display sau multe operatiuni necesita lucru la un calculator a mai aparut problema efectului orbitor al luminii, efect de glare, cea ce ingreuneaza sau face aproape imposibila desfasurarea activitatii de birou sau productie. Folia solara scade luminozitatea la interior cu pana la 84% reducandu-se astfel si acel efect de glare cu pana la 85%.
Garantia foliei solare pentru geamuri cladiri oferita de producator este de 7 ani, dar avand un adeziv de calitate superioara, cu protectie la radiatiile UV durat de viata, a produsului, este mai mare de 12 ani.

folie-geamuri-termopan montare-folii-geamuri oferta-folii-geamuri montaj-folii-reflective aplicare-folie-ferestre folii-impotriva-soarelui folii-solare-eficiente folie-geam-birou 3m-folii-geamuri geamuri-cu-folii