Folie Decorare Geamuri

Folie decorativa LLumar

Fiind vorba de o cladire moderna de birouri, impreuna cu beneficiarul s-a optat pt aplicarea unei folii decorative LLumar pe usile din sticla ale incaperilor. Aceasta folie s-a aplicat atat pentru a crearea intimidate dar si pentru a pastra nota moderna a imobilului.
Dupa cum se poate observa in pozele atasate mai jos, este vorba de o folie decorativa sablata cu model in patratele, o folie translucida care permite patrunderea unei cantitati mai mare de lumina naturala. Astfe se screaza un spatiu mult mai confortabil pt persoanele ce isi petrec un timp mai indelungat la birou. Aceasta face parte din gama foliilor decorative de la LLumar NRM MSQ.

Cu foliile decoative LLumar, veți obține instrumentele necesare pentru a ridica stilul, performanța și siguranța geamurilor clădirilor la noi nivele. Binenteles ca fiind vorba de folii decorative ele se pot taia la diferite dimensiuni pt a crea un design unic ,se pot face usile cu contur sau se pot decupa bucati din folia decorativa pt. a ramane geamul clar,in functie de cerintele clientilor.

colantare-geamuri-birou folie-decorare-geamuri folie-transparenta-geam folie-patratele-decor folie-cu-model folie-privacy-geamuri folii-usi-decorare folie-intimitate-usi folie-geam-usa folie-decor-usi