Folie Cladiri Bucuresti

Folie cladiri Bucuresti

Pe geamurile acestei cladiri de birouri s-a aplicat o folie reflexive LLumar pentru reducerea caldurii cat si a luminozitatii excesive deranjante lucrului in fata monitoarelor. Folia solara LLumar R 20 SR HPR de culoare argintie are performanta de a respinge energia solara in proportie de 00% reducandu-se astfel cu pana la 10 grade C temperatura din birouri. Deoarece fatada cladirii este pozitionata pe pastea de Vest s-a ales aceasta folie solara deoarece este una dintre cele mai eficiente impotriva radiatiilor infrarosii, dar si pentru raportul calitate pret. Aceasta folie solara are o transparenta de 20% ceea ce duce la o scadere substantiala a luminozitatii interioare, reducand astfel glare-ul cu peste 80% eficientizand astfel lucrul la birou.
Razele solare ultraviolet sunt blocate in proportie de 99% protejand astfel persoanele expuse zilnic cat si obiectele aflate in spatele geamurilor. Montajul acestor folii s-a efectuat la interiorul birourilor in timpul orelor de program fara a perturba activitatea personalului.
Garantia acestor folii de protective solara este de 7 ani, insa durata de viata a acestui produs este de peste 12 ani.

folii-geamuri-cladire folie-antiuv-birouri folie-solara-antiefractie folii-geamuri-termopane folie-cladiri-bucuresti folie-reflexiva-llumar folii-protectie-solara folie-de-geamuri