Folie Llumar Spoiler

Colantare folie transparenta

Acest strat gros de poliuretan de 240 microni combina optim inalte performante tehnice si o calitate estetica, care fac folia auto de protectie total invizibila. Aceasta folie anticriblura de la LLumar protejeaza si pastreaza frumusetea naturala si stralucirea vopselei, este insensibila la razele UV si nu ingalbeneste in timp.
Aplicarea acestei folii de protectie a caroseriei este cel mai bun mod de a proteja vopseaua masinii de pietrele aruncate de rotile altor masini, zgarieturi, spalatoriile de cartier si solutiile chimice, insecte, radiatiile nocive UV, rasina copacilor, etc.
Dupa cum se poate observa din pozele atasate mai jos, folia de protectie vopsea se potriveste perfect pe spoiler si este decupata cu precizie pe fiecare senzor, iar capota se poate acoperi in intregime chiar daca are dimensiuni mari.
Masina dvs va fi intr-o stare de show-room oricand, foliile LLumar pastrand integritatea si frumusetea suprafetelor vopsite. Oferind astfel o protectie performanta a caroseriei, folia auto transparenta da o valoare crescuta a masinii la revanzare, deoarece se poate desprinde foarte usor fara a lasa adeziv, si fara efect asupra vopselei originale.
In atelierul Detail Protekt se aplica doar folii transparente LLumar pentru protectia caroseriei, folii anticriblura ce nu schimba absolut deloc aspectul vopselei.

montaj-folie-capota folie-protectie-capota aplicare-folie-protectie folie-protectie-transparenta colantare-folie-transparenta folie-protectii-faruri folie-transparente-faruri folie-llumar-spoiler folie-elastica-anticriblura colantare-folie-caroserie folie-transparenta-groasa folie-auto-bara folie-anticriblura-llumar folie-caroserie-masina