Folii Oglinda Cladiri

Folie protectie solara

Montajul foliilor solare s-a efectuat pe fatade unei cladiri de birouri din Bucuresti la ambele etaje ale acesteia. In urma expertizei facuta de catre tehnicienii de la Detail Protekt s-a optat pentru aplicarea unei folii solare LLumar R 20 SR HPR. Prin aplicarea acestei folii s-a urmarit imbunatatirea conditiilor de lucru in birouri prin reducerea caldurii sufocante din zilele toride ale verii, cat si a proteja produsele foarte scumpe din showroom.
Folia LLumar R20 SR HPR respinge energia solara 79% cea ce face ca temperature interioara sa se reduca cu 6-10 graade Celsius reducand astfel si consumuil de energie electrica pentru aerul conditionat.Ea face parte din categoria foliilor reflexive asa ca nu reduc doar caldura,, dar au si parametrii foarte ridicati de respingere: a UV care degradeaza obiectele cat si provoaca boli de piele persoanelor (imbatranesc prematur ,decoloreaza) blocheaza vederea de la exterior spre interior si reduce efectul glare(stralucirea mare a monitoarelor cea ce face ca lucru la pc sa fie ingreunat)
Garantia foliei solare LLumar aplicata de catre noi este de 7 ani , dar din experienta acumulata de noi ,in decursul anilor aceasta v-a avea aceleasi caracteristici si peste 15 ani.
Aceasta folie premim are cel mai bun raport calitate pret, plus ca se gaseste la latimi standard de 0.90/ 1.22/ 1.52/ 1.83 cea ce ajuta la optimizare, implicit la consumul de material necesar reducandu-se costurile lucrarii.

folii-protectie-solara tipuri-folie-geam folie-reflectorizanta-llumar folii-pentru-cladiri folie-uv-birouri cladire-geamuri-folie folie-izolanta-termic folie-protectoare-geam folii-solare-adezive folie-impotriva-soarelui montator-folii-geamuri folii-oglinda-cladiri