Montaj Folie Solara

Folie protectie termica

In ultimul timp marea majoritate a clientilor decid sa-si construiasca case cu suprafete vitrate foarte mari cea ce duce la un consum de energie ridicat pentru incalzirea cat si racirea incaperilor. De aceea cea mai eficienta solutie este aplicarea foliilor solare pe geamuri.
Anexa acestei case cu panourile laterale si acoperisul din geamuri termopane, functioneaza ca o sera pe timpul verii, de aceeea s-a optat pentru aplicarea uneia dintre cele mai eficiente folii solare aplicate la interior, mai exact folia LLumar R 20 SR HPR.

Folia s-a aplicat doar pe geamurile superioare, datorita transparentei de 18% (82% opacitate)evitandu-se in acest fel intunecare excesiva a spatiului.
Fiiind un produs LLumar de ce mai buna calitate cu un aspect de oglinda la exterior si o culoare argintie, poate respinge pana la 80% energie solara reducand astfel caldura ambientala cu 6-8 grade Celsius. Aceasta folie solara are un adeziv de calitate care garanteaza o buna vizibilitate (fara efecte de blur sau distorsionari al imaginii ) cat si o garantie prelungita de 10 ani.
Dupa aplicarea foliei solare acel spatiu a putut fi folosit cu placere, reducandu-se atat temperatura interioara cat si lumina puternica deranjanta ochilor sensibili, plus zgomotul deranjant produs de aerul conditionat.
Din pacate lucrarile de genul acesta necesita timp (deoarece foliile nu se pot monta in soare puternic ) si a durat aproximativ 5 ore.

folie-transparenta-antiuv folii-solare-cladiri folie-protectie-geamuri folii-protectie-uv folie-reflexiva-geamuri montaj-folie-solara