Folie Protectie Ultraviolete

Folie solara geamuri

Tinand cont de pozitionarea cladirii de birouri, pe sud, in bataia soarelui in cea mai mare parte a zilei, si a suprafetei vitrate foarte mari, echipa Detail Protekt a fost solicitata pentru o evaluare a lucrarii. In urma expertizei am constatat ca temperatura interioara este foarte ridicata si ca masura de protectie am cazut de acord impreuna cu beneficiarul pentru aplicarea unei folii de protectie solara LLumar N 1020 B.
Am ales aceasta folie solara geamuri cladiri pentru proprietatile sale foarte bune impotriva radiatiilor solare, atat impotriva radiatiilor infrarosii ce incalzesc spatiul, cat si radiatiilor ultraviolete (peste 99% respinse) ce degradeaza obiectele din interior si pot provoca cancer de piele.
Culoarea foliei solare LLumar este bronz, o culoare calda care ajuta la filtrarea luminii incat camerele sa nu devina foarte intunecate si reci, totodata avand o vizibilitate din interior spre exterior foarte buna.
Dupa cum se poate observa din pozele atasate mai jos aspectul geamurilor protejate cu folie solara cladiri are un efect de oglinda, reflexia acestora reuseste sa respinga caldura solara sufocanta din incaperi. Ca si parametri tehnici foliile solare reflexive LLumar N 1020 B resping pana la 78 % energia solara, iar in urma feedback-ului dat de beneficiar am avut numai cuvinte de lauda privind rezultatul obtinut, reducandu-se cu aproximativ 10 grade C temperatura ambientala.
Efectul de oglinda creat de o folie solara geamuri are multiple avantaje, printre care intimitatea realizata pe timpul zilei care face ca necesitatea jaluzelelor sa fie inutile, dar si reducerea efectului de glare, acea stralucire a monitoarelor din birouri in bataia directa a luminii solare, ajutand astfel la o vizibilitate mai buna.

folie-protectie-cladiri montaj-folie-cladiri folii-solare-llumar folie-protectie-solara-3m folii-solare-bucuresti folii-cladiri-pret folie-reflexiva-cladiri folie-protectie-ultraviolete