Folie Caroserie Lexus

Folie caroserie LLumar

Foliile anticriblura LLumar sunt concepute pentru a proteja elementele vulnerabile ale masinii si de ce nu, intreaga suprafata vopsita. Folia de protectie transparenta a caroseriei este dintr-un material numit uretan cu proprietati de “autovindecare”, asta inseamna ca zgarieturile minore de pe suprafata masinii, produse indeosebi in spalatoriile auto, se inchid de la sine.
Spre deosebire de alte materiale similare, foliile de protectie vopsea de la LLumar sunt optic clare, neavand aspect de “coaja de portocala” sau blurat, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care noi aplicam acest material.
Aceasta folie de protectie vopsea este cea mai grosa existenta in piata, avand 200 microni, si foarte elastica nu se poate rupe, practic folia anticriblura actioneaza ca un scut invizibil daca este aplicata profesional. Folia de protectie a caroseriei nu schimba culoare vopselei, filtreaza razele UV si nu se ingalbeneste cu timpul. Prin urmare, nu vom recunoaste diferenta de nuanta intre partile protejate si cele neprotejate. Folia LLumar pentru caroserie ramane invizibila in ciuda performantelor sale de protectie.
Foliile anticriblura transparente din gama Premium marca LLumar se aplica profesional doar de catre tehnicienii de la Detail Protekt care sunt si certificati de catre LLumar Romania.

montaj-folii-caroserie folie-anticriblura-lumar folie-caroserie-lexus folii-faruri-groase folie-oglinda-auto folii-protectie-caroserie folie-protectie-plafon folie-protectie-autoturism folie-llumar-transparenta folie-aplicata-pe-caroserie folie-3m-caroserie colantare-folii-faruri